hits

Velkommen til min blogg!!

 • Publisert: 14.05.2018, 19:35
 • Kategori: Blogg
 • Hei, dere! Velkommen til min blogg <3

  Det å starte å blogge er noe jeg har hatt lyst til en god stund, men mye skole og annet har kommet i veien. Endelig har jeg bestemt meg for at blogging er noe jeg skal prioritere og gjøre. Jeg husker at jeg har prøvd før, både på barneskolen og for to år siden, men har gitt meg etter noen dager. Dette skal ikke skje nå :) Jeg har en aktiv hverdag med mye skole og røde kors, men har funnet ut at blogging er noe jeg har tid til. Tenk så koselig å ha en blogg hvor man kan se tilbake på gamle minner. Det er så mye morsomt som skjer fremover, noe som gir ekstremt mye motivasjon. Det at Norge har blitt et Syden paradis er heller ikke en stanser for motivasjonen.

  Jeg er 17 år og kommer fra Fredrikstad. Hverdagen min går ut på mye skole, venner og familie. Jeg elsker klær, mote, sminke og alt innenfor det, så det får dere nok se fremover.  Jeg er frivillig i Fredrikstad Røde kors hjelpekorps og har vært det i over 3 år. Det er sååå koselig og utrolig lærerikt. Jeg har lært så mye av å være med der, noe jeg kommer til å huske og trenge livet ut. Kjæreste og venner tar mye tid, men gud så heldig jeg er! Så flott og kos kjæreste og så mange fine venner.

  I dag har jeg endelig kommet meg opp av senga og bevegd meg litt ut i sola. Det var noen som kjørte meg ned når jeg sto stille på scooteren min forrige uke, så det har vært noen forferdelige dager med mye smerte både fysisk og psykisk. Derfor var det nok ekstra deilig å komme seg litt ut å se dagslys. Været har i alle fall ikke vært noe å klage på. 28(!!!) grader og full sol med blå himmel. Kunne ikke vært bedre. Merker at sola virkelig har tatt og jeg er rimelig rød og solbrent....som vanlig :( Får satse på at det blir brunt etter hvert. I kveld blir nok en veldig rolig kveld, har lyst til å prøve  komme meg på skolen og sosialisere meg litt, det blir ensomt å sitte hjemme alene i så mange dager.

  Slenger med noen bilder fra Oslo turen for noen uker siden, det var en så fin tur og vi var utrolig heldig med været. Still gjerne noen spørsmål som jeg kan svare på sånn at dere kan bli litt bedre kjent med meg :)

  Bukse// Vero Moda   Skjorte// Polo Ralph Lauren    cardigen// Acne     Sko// Lacoste   Belte// Cala jade    Veske// Louise Vuitton    Klokke// Calvin Clein   Solbriller// Wish

  Følg meg gjerne på instagram @aminevictoriaa

  Håper dere likte mitt første innlegg!

  3 kommentarer

  Ida

  14.05.2018 kl.19:54

  Så flott blogg! Gleder meg til å følge deg videre her<3 klem fra Tante

  Anonyn

  14.05.2018 kl.20:34

  Hvor ofte legger ut? Elsker bloggen så langt <3

  Anonyn

  14.05.2018 kl.20:37

  Hva vil du bli når du blir stor? <3

  Skriv en ny kommentar